završni rad
Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac

Capan, Fanika
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Capan, F. (2024). Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

Capan, Fanika. "Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

Capan, Fanika. "Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

Capan, F. (2024). 'Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

Capan F. Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

F. Capan, "Gastronomie traditionnelle du comté de Karlovac", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:172383

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.