Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Šarić, L. (2024). Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494
Šarić, Lea. "Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494
Šarić, Lea. "Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494
Šarić, L. (2024). 'Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494
Šarić L. Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2024 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494
L. Šarić, "Poduzetništvo u gastronomskoj ponudi turističke destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:261494