Znanstveni rad - Poglavlje u knjizi
Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani
U: Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021. str. 73-81. urn:nbn:hr:191:411549


Citirajte ovaj rad

Krešić, G. (2021). Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani. Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja (str. 73-81). Zagreb: Hrvatski veterinarski institut. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, Greta. "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani." Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja, Hrvatski veterinarski institut, 2021, str. 73-81. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, Greta. "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani." U Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja, 73-81. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Krešić, G. (2021) 'Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani' Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, str. 73-81. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549 (Datum pristupa: 19.02.2025.)

Krešić G. Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani. Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja. Zagreb: Hrvatski veterinarski institut; 2021. Str. 73-81. [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

G. Krešić, "Dobrobiti ribe u ljudskoj prehrani", Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021, str. 73-81. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:411549

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.