završni rad
Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića

Iva Luketa (2016)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Luketa, I. (2016). Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291

Luketa, Iva. "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291

Luketa, Iva. "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291

Luketa, I. (2016). 'Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291

Luketa I. Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291

I. Luketa, "Analiza ugostiteljskih objekata za pružanje usluga prehrane i točenja pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:513291