prikaz prve stranice dokumenta Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima

Luketa, Iva
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Luketa, I. (2017). Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

Luketa, Iva. "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

Luketa, Iva. "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

Luketa, I. (2017). 'Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

Luketa I. Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

I. Luketa, "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.