prikaz prve stranice dokumenta Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi

Kurtanjek, Bernarda
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kurtanjek, B. (2017). Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

Kurtanjek, Bernarda. "Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

Kurtanjek, Bernarda. "Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

Kurtanjek, B. (2017). 'Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

Kurtanjek B. Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

B. Kurtanjek, "Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:302745

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.