prikaz prve stranice dokumenta Primjena standarda u odjelu hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena standarda u odjelu hrane i pića

Sudarević, Lucija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sudarević, L. (2018). Primjena standarda u odjelu hrane i pića (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

Sudarević, Lucija. "Primjena standarda u odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

Sudarević, Lucija. "Primjena standarda u odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

Sudarević, L. (2018). 'Primjena standarda u odjelu hrane i pića', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

Sudarević L. Primjena standarda u odjelu hrane i pića [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

L. Sudarević, "Primjena standarda u odjelu hrane i pića", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.