Sudarević, L. (2018). Primjena standarda u odjelu hrane i pića (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020
Sudarević, Lucija. "Primjena standarda u odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020
Sudarević, Lucija. "Primjena standarda u odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020
Sudarević, L. (2018). 'Primjena standarda u odjelu hrane i pića', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020
Sudarević L. Primjena standarda u odjelu hrane i pića [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020
L. Sudarević, "Primjena standarda u odjelu hrane i pića", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:456020