Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre

Ivona Colić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Colić, I. (2018). Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, Ivona. "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, Ivona. "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, I. (2018). 'Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 14.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić I. Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 14.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

I. Colić, "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875