prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije

Bošnjak, Mia
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, M. (2018). Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, M. (2018). 'Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak M. Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

M. Bošnjak, "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.