Bošnjak, M. (2018). Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678
Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678
Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678
Bošnjak, M. (2018). 'Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678
Bošnjak M. Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678
M. Bošnjak, "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678