završni rad
Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije

Mia Bošnjak (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad...

Bošnjak, M. (2018). Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, Mia. "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak, M. (2018). 'Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

Bošnjak M. Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678

M. Bošnjak, "Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:028678