Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi

Ingrid Vida Lukanić (2018)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Lukanić, I. V. (2018). Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094

Lukanić, Ingrid Vida. "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094

Lukanić, Ingrid Vida. "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094

Lukanić, I. V. (2018). 'Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094

Lukanić IV. Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094

I. V. Lukanić, "Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:408094