Maloku, G. (2019). Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251
Maloku, Gentiana. "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251
Maloku, Gentiana. "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251
Maloku, G. (2019). 'Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251
Maloku G. Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251
G. Maloku, "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251