Faber, M. (2019). Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526
Faber, Matej. "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526
Faber, Matej. "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526
Faber, M. (2019). 'Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526
Faber M. Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526
M. Faber, "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526