prikaz prve stranice dokumenta Gastronomska ponuda otoka Krka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomska ponuda otoka Krka

Polonijo, Nenad
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Polonijo, N. (2019). Gastronomska ponuda otoka Krka (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

Polonijo, Nenad. "Gastronomska ponuda otoka Krka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

Polonijo, Nenad. "Gastronomska ponuda otoka Krka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

Polonijo, N. (2019). 'Gastronomska ponuda otoka Krka', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

Polonijo N. Gastronomska ponuda otoka Krka [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

N. Polonijo, "Gastronomska ponuda otoka Krka", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:862377

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.