Sabljak, I. (2019). Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, I. (2019). 'Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak I. Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
I. Sabljak, "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687