Tomkić, K. (2019). Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973
Tomkić, Katarina. "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973
Tomkić, Katarina. "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973
Tomkić, K. (2019). 'Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973
Tomkić K. Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973
K. Tomkić, "Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:643973