Kadmen, N. (2019). Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297
Kadmen, Nicole. "Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297
Kadmen, Nicole. "Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297
Kadmen, N. (2019). 'Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297
Kadmen N. Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297
N. Kadmen, "Hrana kao ekonomski resurs za održivu budućnost", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013297