Lukanić, I. V. (2020). Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336
Lukanić, Ingrid Vida. "Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336
Lukanić, Ingrid Vida. "Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336
Lukanić, I. V. (2020). 'Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336
Lukanić IV. Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336
I. V. Lukanić, "Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173336