prikaz prve stranice dokumenta Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića

Poturica, Ivana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Poturica, I. (2020). Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

Poturica, Ivana. "Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

Poturica, Ivana. "Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

Poturica, I. (2020). 'Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

Poturica I. Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

I. Poturica, "Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:119510

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.