Škarpa, I. (2020). Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400
Škarpa, Ivona. "Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400
Škarpa, Ivona. "Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400
Škarpa, I. (2020). 'Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400
Škarpa I. Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400
I. Škarpa, "Značaj tradicionalnih sireva u kulturnoj baštini Hrvatske i Normandije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673400