prikaz prve stranice dokumenta Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal

Papić, Karla
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Papić, K. (2020). Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

Papić, Karla. "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

Papić, Karla. "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

Papić, K. (2020). 'Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.08.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

Papić K. Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 06.08.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

K. Papić, "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.