Papić, K. (2020). Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839
Papić, Karla. "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839
Papić, Karla. "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839
Papić, K. (2020). 'Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839
Papić K. Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839
K. Papić, "Organizacija hotelskoga domaćinstva na primjeru Hotela Kristal", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:054839