Hanžek, A. (2020). Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631
Hanžek, Alina. "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631
Hanžek, Alina. "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631
Hanžek, A. (2020). 'Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631
Hanžek A. Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631
A. Hanžek, "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u
kreiranju turističkog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631