prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi

Dorčić, Veronika
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Dorčić, V. (2020). Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

Dorčić, Veronika. "Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

Dorčić, Veronika. "Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

Dorčić, V. (2020). 'Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

Dorčić V. Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

V. Dorčić, "Enogastronomska obilježja Pijemonta u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910837

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.