Šarić, E. (2020). Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007
Šarić, Elena. "Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007
Šarić, Elena. "Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007
Šarić, E. (2020). 'Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007
Šarić E. Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007
E. Šarić, "Enogastronomski potencijal Požeške kotline u razvoju
turizma", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:738007