prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj  destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije

Velić, Hanna
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Velić, H. (2020). Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

Velić, Hanna. "Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

Velić, Hanna. "Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

Velić, H. (2020). 'Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

Velić H. Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

H. Velić, "Utjecaj tradicionalne gastronomske ponude Istre na razvoj destinacije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:255343

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.