prikaz prve stranice dokumenta Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji  lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije  Dalmacija
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija

Tadić, Lucia
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tadić, L. (2020). Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

Tadić, L. (2020). 'Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

Tadić L. Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

L. Tadić, "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.