Tadić, L. (2020). Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, Lucia. "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić, L. (2020). 'Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
Tadić L. Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681
L. Tadić, "Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji
lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije
Dalmacija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:273681