prikaz prve stranice dokumenta Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi

Tomašinjak, Tena
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tomašinjak, T. (2020). Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

Tomašinjak, Tena. "Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

Tomašinjak, Tena. "Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

Tomašinjak, T. (2020). 'Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

Tomašinjak T. Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

T. Tomašinjak, "Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:464083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.