Bilušić, I. (2021). Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193
Bilušić, Ivana. "Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193
Bilušić, Ivana. "Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193
Bilušić, I. (2021). 'Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193
Bilušić I. Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193
I. Bilušić, "Uloga visoke gastronomije u turizmu: Analiza restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528193