Lojen, T. (2021). Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19 (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917
Lojen, Tea. "Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917
Lojen, Tea. "Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917
Lojen, T. (2021). 'Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917
Lojen T. Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19 [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917
T. Lojen, "Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:744917