Berišić, A. (2021). Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850
Berišić, Antonela. "Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850
Berišić, Antonela. "Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850
Berišić, A. (2021). 'Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850
Berišić A. Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850
A. Berišić, "Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:170850