Brumnić, N. (2021). Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001
Brumnić, Natalia. "Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001
Brumnić, Natalia. "Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001
Brumnić, N. (2021). 'Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001
Brumnić N. Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001
N. Brumnić, "Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:117001