prikaz prve stranice dokumenta Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj

Breščaković, Roberto
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Breščaković, R. (2021). Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

Breščaković, Roberto. "Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

Breščaković, Roberto. "Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

Breščaković, R. (2021). 'Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

Breščaković R. Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

R. Breščaković, "Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:946824

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.