prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija: raznolikost začina i mirodija
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija: raznolikost začina i mirodija

Sulić, Ivona
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sulić, I. (2021). Gastronomija: raznolikost začina i mirodija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

Sulić, Ivona. "Gastronomija: raznolikost začina i mirodija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

Sulić, Ivona. "Gastronomija: raznolikost začina i mirodija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

Sulić, I. (2021). 'Gastronomija: raznolikost začina i mirodija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

Sulić I. Gastronomija: raznolikost začina i mirodija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

I. Sulić, "Gastronomija: raznolikost začina i mirodija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:452265

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.