Dukić, S. (2016). Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566
Dukić, Siniša. "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566
Dukić, Siniša. "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566
Dukić, S. (2016). 'Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566
Dukić S. Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566
S. Dukić, "Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:444566