prikaz prve stranice dokumenta Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima

Kliman, Anton
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kliman, A. (2021). Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

Kliman, Anton. "Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

Kliman, Anton. "Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

Kliman, A. (2021). 'Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 10.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

Kliman A. Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 10.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

A. Kliman, "Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:080757

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.