Rubeša, A. (2021). Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387
Rubeša, Any. "Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387
Rubeša, Any. "Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387
Rubeša, A. (2021). 'Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387
Rubeša A. Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387
A. Rubeša, "Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:663387