Bucić, B. (2021). Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085
Bucić, Bruna. "Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085
Bucić, Bruna. "Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085
Bucić, B. (2021). 'Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085
Bucić B. Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085
B. Bucić, "Mjerenje kvalitete usluga u restoranima brze prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:275085