Hrček, D. (2021). Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124
Hrček, Dijana. "Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124
Hrček, Dijana. "Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124
Hrček, D. (2021). 'Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124
Hrček D. Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124
D. Hrček, "Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:714124