Ćosić, L. (2021). Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645
Ćosić, Laura. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645
Ćosić, Laura. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645
Ćosić, L. (2021). 'Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645
Ćosić L. Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645
L. Ćosić, "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645