prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske

Ćosić, Laura
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Ćosić, L. (2021). Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

Ćosić, Laura. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

Ćosić, Laura. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

Ćosić, L. (2021). 'Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 07.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

Ćosić L. Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 07.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

L. Ćosić, "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:779645

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.