prikaz prve stranice dokumenta Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu

Demirović, Antonio
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Demirović, A. (2021). Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

Demirović, Antonio. "Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

Demirović, Antonio. "Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

Demirović, A. (2021). 'Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

Demirović A. Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

A. Demirović, "Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:883977

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.