Koraca, R. (2021). Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887
Koraca, Rafaele. "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887
Koraca, Rafaele. "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887
Koraca, R. (2021). 'Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887
Koraca R. Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887
R. Koraca, "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887