Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam

Koraca, Rafaele
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Koraca, R. (2021). Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

Koraca, Rafaele. "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

Koraca, Rafaele. "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

Koraca, R. (2021). 'Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

Koraca R. Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

R. Koraca, "Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:882887

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.