Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Keretić, K. (2023). Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448
Keretić, Klara. "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448
Keretić, Klara. "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448
Keretić, K. (2023). 'Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448
Keretić K. Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448
K. Keretić, "Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:137448