Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Kurti, N. (2023). Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741
Kurti, Nika. "Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741
Kurti, Nika. "Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741
Kurti, N. (2023). 'Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741
Kurti N. Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741
N. Kurti, "Zero waste ponuda prehrambenih proizvoda u maloprodaji kao faktor ekološki odgovorne kupovine", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:051741