Bandur, P. (2022). Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303
Bandur, Patricia. "Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303
Bandur, Patricia. "Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303
Bandur, P. (2022). 'Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303
Bandur P. Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303
P. Bandur, "Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:062303