završni rad
Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja

Stiplošek, Tina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Stiplošek, T. (2023). Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

Stiplošek, Tina. "Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

Stiplošek, Tina. "Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

Stiplošek, T. (2023). 'Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

Stiplošek T. Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

T. Stiplošek, "Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:576207

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.