završni rad
Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića

Simonetti, Carlo
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Zavod za ugostiteljstvo
Katedra za hotelijerstvo, gastronomiju i restoraterstvo

Citirajte ovaj rad

Simonetti, C. (2023). Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

Simonetti, Carlo. "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

Simonetti, Carlo. "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

Simonetti, C. (2023). 'Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

Simonetti C. Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

C. Simonetti, "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.