Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Zavod za ugostiteljstvo Katedra za hotelijerstvo, gastronomiju i restoraterstvo
Citirajte ovaj rad
Simonetti, C. (2023). Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162
Simonetti, Carlo. "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162
Simonetti, Carlo. "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162
Simonetti, C. (2023). 'Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162
Simonetti C. Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162
C. Simonetti, "Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:664162