Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Koprivnjak, D. (2023). Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751
Koprivnjak, David. "Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751
Koprivnjak, David. "Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751
Koprivnjak, D. (2023). 'Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751
Koprivnjak D. Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751
D. Koprivnjak, "Organizacija poslovanja obiteljskog poduzeća u funkciji stvaranja konkurentskih prednosti", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:594751