prikaz prve stranice dokumenta Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi

Šoštarić, Lucija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Šoštarić, L. (2022). Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, Lucija. "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, Lucija. "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić, L. (2022). 'Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Šoštarić L. Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

L. Šoštarić, "Gastronomija kao značajan segment u turističkoj ponudi", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:040685

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.