prikaz prve stranice dokumenta Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju

Golik, Krešimir
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Golik, K. (2022). Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

Golik, Krešimir. "Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

Golik, Krešimir. "Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

Golik, K. (2022). 'Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

Golik K. Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 30.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

K. Golik, "Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:250793

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.