Škapul, B. (2022). Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485
Škapul, Bruno. "Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485
Škapul, Bruno. "Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485
Škapul, B. (2022). 'Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485
Škapul B. Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485
B. Škapul, "Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:073485